Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
od svih ljudi...

VIDEO Messijev 'projektil' slomio ruku vatrenoj navijačici Reala i Ronalda

Priča o navijačici koju je Messi poslao u bolnicu dobila je svoj nastavak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi, najbolji i jedan od najsimpatičnijih nogometaša današnjice, poslao je navijačicu Villarreala u bolnicu nakon što ju je u ruku pogodio loptom.

U utakmici 30. kola španjolske Primere Barcelona je gostovala kod Villarreala (2:2), a 'kobni' trenutak dogodio se u 16. minuti utakmice. Messi je bio u jednom prodoru, a onda je ljevicom opalio po golu domaćina. Lopta je otišla preko gola i odsjela na ruci navijačice. Udarac je bio toliko jak da je rezultirao puknućem kosti u ruci.

Kamera je nakon toga uočila da mladoj dami nije dobro i da gubi svijet. Morala je uz liječničku pomoć napustiti stadion El Madrigal, a pritom je u nekoliko navrata i pokleknula.

Priča je idućeg dana (nedjelja) dobila i svoj nastavak. Kamera španjolske televizije Ncuatro posjetila je ljubiteljicu nogometa u svom domu.

Ne samo da je simpatična žena imala longetu na ruci, već je na nogama imala papuče Real Madrida, a njezin najdraži nogometaš svijeta je Cristiano Ronaldo. Tako je, Leo Messi svojim je udarcem slomio kost vatrenoj navijačici njegovog najmrskijeg rivala, kako na klupskoj tako i na individualnoj razini.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider