Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Stvarno dobro putovanje"

Ludi Rodman je opet boravio u Sjevernoj Koreji i odaslao čudnu poruku

Već godinama je u košarkaškoj mirovini, ali kontroverzan nikad nije prestao biti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivša zvijezda košarkaške NBA lige Dennis Rodman (56) u subotu je doputovao u Peking nakon petodnevnog boravka u Sjevernoj Koreji, te je izjavio da je to bilo stvarno dobro putovanje.

"Svi će biti sretni, jer to je bilo stvarno dobro putovanje", izjavio je Rodman, koji je poznat po svom ekscentričnom ponašanju.

Na novinarski upit da li se je sastao sa sjevernokorejskim liderom Kim Jong Unom, bivši američki košarkaš je kazao "doznat će se".

Je li zbog njega oslobođen američki student?

Također, odbio je odgovoriti da li je on pridonio oslobađanju američkog studenta Otta Warmbiera, koji je bio nešto više od godinu dana u zatvoru u Sjevernoj Koreji. Warmbier je oslobođen istog dana kada je Rodman došao u Sjevernu Koreju.

Rodman je prije puta u Sjevernu Koreju izjavio da želi donijeti sport u najizoliraniju zemlju na svijetu, a američko Ministarstvo vanjskih poslova objavilo je da je Rodman putovao kao privatna osoba.

Rodman je boravio u Sjevernoj Koreji 2013. i 2014. godine, te je organizrao košarkašku utakmicu, a čak je i sjevernokorejskom vođi Kim Jong Unu, koji voli košarku, otpjevao pjesmu "Happy Birthday".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider