Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
majstori

Ludi nogometni padovi u 2015: Nekima se smijao cijeli stadion

U ovoj smo godini vidjeli mnoge komične scene na nogometnim terenima…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Godina na zalasku u svijetu nogometa podarila nam je mnogo trenutaka za pamćenje. Iako nije bilo velikih natjecanja tko može zaboraviti pogodak Ivana Rakitića u finalu Lige prvaka kojim je Barcelona načela Juventus i na kraju osvojila naslov prvaka Europe.

To su oni veličanstveni trenuci, no ima i onih kojih se pojedini nogometaši neće sjećati po dobrom. Primjerice, nogometni padovi koje možete pogledati u kompilaciji španjolskog Asa.

Neki su bili opasni, poput nedavnog pada Alexisa Sancheza u otvor za kamermana na stadionu Norwicha. Ali, većinom su na snimci oni za nasmijati se poput Arsenalovih braniča koji fauliraju sami sebe ili Terryjev show s protivničkim igračem.

Našlo se tu i posklizavanje kod penala Chicharita ovog ljeta nakon čega je Van Gaalu pukao film i prodao meksičkog napadača. Kakva je to pogreška bila pokazalo se koji mjesec kasnije kada su Chicharitove brojke bile bolje od cijelog Manchester Uniteda.

Za kraj su ostavljene egzotične lige i komični problemi ekipe s nosilima te majstor koji se osramotio dribilngom pavši preko lopte.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider