Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Oprostila mu 100 preljuba

Kobeova najveća pobjeda: Objavio svijetu da mu se vratila zanosna supruga!

Kobe Bryant na Facebooku je objavio kako mu se vratila supruga Vanessa.

LA Lakersi ostvarili su sinoć prvu pobjedu u 2013., a onda je Kobe Bryant objavio još ljepšu vijest. Lijepa supruga Vanessa mu je ipak oprostila više od 100-injak, kako su pisali američki mediji, preljubničkih afera.

''Tako sam sretan što Vanessa i ja nastavljamo zajednički život kao obitelj. Kada stane show, lijepo je imati nekoga da podijelite s njim životnu avanturu. Hvala vam svima na potpori!'', poručio je Kobe fanovima.

Podsjetimo, Vanessa je napustila Kobea nakon što su se otrkile njegove brojne nevjere, i to nakon suđenja u kojem je oslobođen za seksualni napad na jednu 19-godišnjakinju. Par se oženio prije 12 godina kada je on imao svega 21, a ona 18 godina.

Možda će se sada i Lakersima krenuti bolje. Prekinuli su napokon niz od šest uzastopnih poraza u NBA ligi, najdulji klupski od veljače 2007. godine. Bryant će možda biti mirniji jer mu se stvari okreću na bolje, a to znači i bolja kemija s Howardom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider