Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U legendarnom Bercyju

Ibra i Đoković: Malo tenis, malo nogomet, a sve zajedno - show!

Srpski tenisač Novak Đoković morao je igrati tri seta kako bi osigurao finale na dvoranskom ATP turniru u Parizu, iz Masters serije 1000.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U polufinalu je Đoković pobijedio Federera i to nakon što je izgubio prvi set (4:6, 6:3, 6:2), a poslije meča je još neko vrijeme drugi tenisač svijeta ostao pred auditorijem u pariškoj dvorani Bercy.

Naime, voditelj šoua nakon meča Federera i Đokovića pozvao je da na teren izađe jedan od uglednijih gledatelja - švedski nogometaš na radu u PSG-u Zlatan Ibrahimović.

Zvijezda francuskog prvaka je dobio veliki pljesak pri izlasku, a još veći kada je zaigrao s Đokovićem na malom terenu. Vidjelo se da Ibrahimoviću reket nije strani predmet u ruci, pa je tako čak bolje igrao tenis, nego li što je kratko tehnicirao s lopticom na nogama.

Podsjećamo i kako dan ranije Ibrahimović zbog upale lijevog koljena nije igrao za svoj PSG koji je u francuskom prvenstvu razbio Lorient s 4:0.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider