Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Omililo mu se srebro

Uhvaćen u sramotnom pokušaju: Krađa nije uspjela

Predsjedniku Kolumbijskog nogometnog saveza Luisu Bedoyi toliko su se svidjele medalje za drugo mjesto u Copi Libertadores da je jednu poželio uzeti za doma.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Atletico Mineira u srijedu su postali pobjednici južnoameričke verzije Lige prvaka. S 2:0 je brazilska momčad u Belo Horizonteu pobijedila Olimpiju, te je tako uzvratila na isti način Paragvajcima za poraz u prvom ogledu. Nakon što su mreže mirovale tijekom trideset minuta produžetka odluka je pala u izvođenju jedanaesteraca.

Među uglednicima koji su nakon utakmice dijeli medalje poraženim finalistima bio je i Bedoya koji je u jednom trenutku, čini se, odlučio zadržati vrijedan suvenir. No, prije no što ga je uspio spremiti u džep, u tome ga je spriječio jedan od prisutnih službenika...

Ovaj slučaj nas je podsjetio na onaj iz Londona 2007., kada se Zorislav Srebrić, tada kao glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza, našao pod sumnjom da je ukrao kemijske olovke.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider