Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Veliki navijač

FOTO Boris Becker nije znao čiji šal nosi: 'Imam ga već godinama'

Novinari su primijetili da šal nije baš uobičajen, ali legendarni tenisač tvrdi da nije znao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uzvratni ogled osmine finala Lige prvaka između Chelseaja i PSG-a na Stamford Bridgeu izazvao je veliko zanimanje u cijelome svijetu. Na tribinama se pojavio i umirovljeni njemački teniski velikan Boris Becker, inače veliki navijač londonskog kluba...

Becker je susretu, koji je završio 2:2 i nakon kojeg je PSG izborio prolaz dalje, prisustvovao zajedno sa svojom suprugom Lilly, a oko vrata je imao Chelseajev šal, no malo drugačiji od klasičnog.

Naime, šal je na oba kraja imao lubanje, što je oznaka za huligansku skupinu 'navijača' pod imenom 'Chelsea Headhunter' (lovci na glave). Riječ je o jednoj od najpoznatijih engleskih huliganskih skupina koja je poznata po svojem nasilnom ponašanju, te rasističkim i ekstremističkim pogledima.

Beckera su novinari nakon utakmice upitali vezano za taj šal, a kada je 'saznao' što nosi oko vrata krenuo je u defanzivu:

"Imam 10-ak Chelseajevih šalova i nisam znao da su to oznake huliganske skupine. Ovaj šal sam kupio prije nekoliko godina, odmah izvan stadiona. Ja sam posljednji koji podržava huligansko ponašanje", rekao je Becker, trener najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića.

Upravo zbog te skupine 'navijača' i njihovih nedjela u 70-im i 80-im godinama prošlog stoljeća klub sa Stamford Bridgea postavio je ogradu uz aut-liniju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider