Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pogledajte listu

Evo što Messi, Neymar, Rakitić i ostale zvijezde jedu nakon utakmice

Brazilski mediji nekako su došli do narudžbi nogometaša Barcelone nakon utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U brazilskim pa španjolskim medijima pojavila se lista na kojoj se jasno vidi što su igrači Barcelone jeli nakon utakmice s Malagom. Nije uobičajeno da takvo nešto izađe u javnost, nije ni neka velika vijest, ali je svakako zanimljiva pa su joj sportski dnevnici u Španjolskoj dali puno prostora.

Kako je Barcelona tu utakmicu okončala bez pogotka, pa čak i bez udarca u okvir gola što im se nije dogodilo preko 10 godina, mnogi će reći kako nisu ni zaslužili večeru.

Svatko od nogometaša ima neko svoje najdraže jelo, naravno od onih koja su im dopuštena. Šećeri i ugljikohidrati brzo će vratiti energiju nakon velikog fizičkog napora kakvog iziskuje utakmica od 90 minuta u visokom tempu.

Naš Ivan Rakitić na meniju je imao dvostruku porciju sushija i voće, pio je vodu koja je izbor većine nogometaša. Leo Messi je pak jeo pizzu sa sirom i pio Sprite. Marc-Andre Ter Stegen je imao zanimljivu kombinaciju, sushi i kruh s Nutellom.

Neymar je također jeo pizzu, ali i sa šunkom. Upravo je pizza najomiljeniji ponuđeni izbor, a popularna je i Nutella, sushi i voće.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider