Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Okušajte se, nije lako

Hazard dobio igricu: Možete li zabiti gol bez da udarite sakupljača lopti?

Belgijski ofenzivac Eden Hazard jučerašnji dan je bio TOP 1 priča u nogometnom svijetu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije razlog tome nekakav majstorski potez ili golčina zvijezde Bluesa, nego ružan incident koji se dogodio u srijedu navečer. Chelsea je u uzvratu polufinalu Liga kupa kod Swanseaja lovio zaostatak 0:2 iz prve utakmice, a Hazard je potpuno izgubio živce deset minuta prije kraja kada je jedan dječak odugovlačio s vraćanjem lopte. Maloljetni sakupljač lopti, pristaša velškog kluba, toliko je naživcirao Hazarda da ga je ovaj udario nogom.

>> Sramotan potez zvijezde Chelseaja: Udario dječaka jer mu nije dao loptu!

Udarac ipak nije bio tako jak, no mrlja ostaje. Hazardu taj potez nikako nije trebao, dobio je crveni karton i Chelsea se i 'službeno' pozdravio od eventualnog finala. Belgijac je još jučer pokazao istinsko žaljenje, pa cijela priča polako dobiva svoj kraj. Svakako vrijedi naglasiti i da su otočki mediji otkrili kako je sakupljač lopti zapravo sin tajkuna Martina Morgana, 32. najbogatijeg čovjeka u Walesu, koji se bavi hotelijerstvom i nekretninama. Gospodin Morgan neće tužiti Hazarda koji se njegovom sinu ispričao u svlačionici, odmah po završetku utakmice.

Ipak, Englezi ko' Englezi, nisu mogli propustiti priliku da i u ovom slučaju pokažu svoj britki humor. Brže bolje su plasirali igricu posvećenu tom incidentu, u kojoj je cilj zabiti tri gola, bez da udarite dječaka koji je zagrlio loptu poput Swanseajevog sakupljača. Igricu možete igrati OVDJE

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider