Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
kakva budala

Igrač Leicestera umalo tragično stradao ispred očiju suigrača!

Nevjerojatno glupost napravio je mladi nogometaš Leicester Cityja Demarai Gray.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kakva je to drama mogla biti… Leicester City pred senzacionalnim je osvajanjem naslova prvaka Engleske. Sinoć mu je pomogao West Bromvich uzevši bod Tottehamu na White Hart Lineu i sada ih svega tri boda dijele od čudesnog uspjeha.

A sve je skoro završilo tragedijom. Mladi 19-godišnji Demarai Gray umalo je smrtno stradao pred očima suigrača kada je izletio pred stražnju elipsu helikoptera s kojim su doputovali na dodjelu nagrada najboljih nogometaša sezone.

On je izašao iz helikoptera i krenuo na krivu stranu (VIDEO) te potpuno ignorirao upute stručnog osoblja heliodroma. Oni su potrčali za njim i u posljednji trenutak ga zaustavili, inače bi prošao ispod elipse koju očito u svoj toj zbrci oko izlaska iz helikoptera očito nije ni primijetio.

Njegov suigrač Riyad Mahrez sve je to gledao sjedeći na rubu letjelice, a kasnije je na dodjeli dobio nagradu za igrača sezone. No, čini nam se kako je mladi Gray imao više razloga za slavlje, a i on bi nekako trebao nagraditi čovjeka koji je potrčao za njim i vjerojatno mu spasio život.

Gray je inače mladi engleski reprezentativac koji je klub stigao ove zime iz drugoligaša Birmingham Cityja. Na glasu je kao jedan od perspektivnijih krilnih igrača na Otoku koji bi u budućnosti mogao zamijeniti Mahreza, ukoliko nogometaš sezone u narednim prijelaznim rokovima napusti klub.

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider