Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Smiješni autogol

VIDEO Leicester može slaviti: Tottenham kiksao, čudo sve bliže!

Lisice su svoj dio posla odradile fenomenalno i bez prvog strijelca dok su Spursi neočekivano kiksali.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na White Hart Laneu su Tottenham i West Bromwich Albion odigrali 1:1 što Leicester gura u slavodobitničku poziciju u utrci za titulom.

Razlika među jedinim pretendentima tri kola prije kraja iznosi sedam bodova. U prijevodu: ukoliko dobije jednu od tri preostale utakmice (Manchester United i Chelsea u gostima, Everton kod kuće) Leicester će osvojiti senzacionalni naslov prvaka.

Nakon što su Lisice bez Vardyja demolirale Swansea, činilo se da Tottenham čeka jednako lagan posao. Bili su kompletni, a u goste im je stigao klub koji nema nikakvog rezultatskog imperativa (WBA je osigurao ostanak, a od Europe su miljama daleko).

Utakmicu je obilježio branič gostiju Craig Dawson. U 38. minuti je postigao autogol, nespretno reagiravši na jedan ubačaj iz prekida, ali iskupio se u 73. izjednačujućim pogotkom kojim je utišao domaće i raspametio Leicesterove navijače.

Bio je Tottenham bolji suparnik, imao gotovo 70 posto vremena loptu u svom posjedu, ali lopta nije htjela u gol. Dvaput su pogađali stative - Harry Kane u osmoj te Erik Lamela u 58. minuti.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider