Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'sutra je danas'

Ludi Dani Alves: Ni najveći pivopije ne znaju ovako otvoriti pivu!

Bivši nogometaš Barcelone još je jednom oduševio svoje pratitelje atraktivnim videom na svom Instagramu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osebujni nogometaš Dani Alves još je jednom svijetu prezentirao koliko je pozitivno lud. Brazilac često objavljuje fotografije i videa na profilima društvenih mreža pa je tako ovoga puta svoje fanove 'educirao' kako otvoriti pivsku bocu bez ruku, točnije nogom.

Prijatelj mu je držao (pretpostavljamo) pivsku bocu u vodoravnom položaju, dok je Dani Alves najprije cupkao na mjestu a onda u stilu stopera koji čisti loptu iz svog kaznenog prostora raspalio nogom po boci i otvorio ju! To je jako razveselilo bivšeg igrača Barcelone koji je odmah uzeo bocu i uz urlike oduševljenja popio gutljaj dva.

"Uvijek uživajte u svakom trenutku kao da sutra ne postoji. Sutra je danas. Dugo živjela moć trenutka dok se pritom drugima ne nanosi šteta. To je moja vibra i to je moja moć", napisao je Alves uz video.

Podsjetimo, Alves je nedavno potpisao ugovor s Juventusom u koji je stigao kao slobodan igrač nakon što mu je s Barcelonom istekao ugovor. Čelnicima Juvea sigurno neće biti drago što njihov novi igrač agresivnim potezom nogom otvara staklene boce za vrijeme odmora...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider