Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nije mu skupa

Cristiano Ronaldo kupio 'seks mašinu' za svoje mišiće

Ponajbolji nogometaš današnjice, Cristiano Ronaldo, radi apsolutno sve što je potrebno kako bi bio maksimalno spreman za svaku utakmicu, pa čak i za svaki trening...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stoga je Cristiano Ronaldo odlučio kupiti vlastitu krioterapijsku komoru, koju je dosada koristio samo u luksuznoj teretani blizu svog doba u predgrađu Madrida.

Krioterapijska komora je "kutija" koja se hladi tekućim dušikom, a koristi se u medicini kako bi se brže regenirirala tijela sportaša, jer smanjuje posljedice upale mišića i otpušta endorfine, prirodnu supstancu koju tijelo izlučuje kada se bori protiv boli, posebno u slučajevima trauma, kao što je iznenadno smrzavanje u krioterapijskoj komori.

Temperatura se u komori spušta do gotovo -200 stupnjeva celzijusa, a sportaši unutar iste provode dvije do tri minute.

Zanimljivo, neki stručnjaci tvrde da je boravak u ovoj komori užitak koji se može usporediti i sa seksom, zbog spomenutog otpuštanja endorfina.

Ova "seks-mašina", kako su je nakon toga nazvali neki mediji, koštat će portugalskog nogometaša oko 45 tisuća dolara, te redovito servisiranje od strane ovlašeten osobe. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider