Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'nije kralj svijeta'

Cristiano Ronaldo dobiva 20 milijuna eura, a da ne mora mrdnuti ni prstom?

Cristiano Ronaldo najplaćeniji je nogometaš svijeta, a nedavno si je, barem se tako činilo, pronašao i posao u 'fušu'...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo trebao je imati manju ulogu u filmu popularnog hollywodskog redatelja Martina Scorseseja, The Manipulator, koji opisuje život talijanskog milijunaša Alessandra Prota. Tako je barem trebalo biti, dok sam Proto, koji za sebe tvrdi da je bio inspiracija za pisanje romana '50 nijansi sive', nije stavio veto na tu Scorseseajevu odluku.

"Ronaldo je veliki nogometaš, no to ga ne čini kraljem svijeta. Ne želim ga u filmu o mom životu. Martin Scorsese se slaže sa mnom. Žao mi je ukoliko se zbog toga ne osjeća cijenjenim, ali u životu ponekad dobivate, no ponekad i gubite", rekao je Proto.

Ronaldo je za manju ulogu u filmu, za čije snimanje će se koristiti njegov luksuzni 'penthouse' u New Yorku, trebao dobiti 10 milijuna eura, no zbog toga što je u posljednji trenutak odbijen, cijena je navodno, uz pomoć Cristianovih odvjetnika, skočila na 20 milijuna.

"Ako treba ja ću mu osobno isplatiti 20 milijuna eura", komentirao je Proto na spomenute glasine.

Osim toga Ronaldo će zaraditi i od iznajmljivanja apartmana što zasigurno neće biti mali iznos. Spomenimo i da je apartman nekada bio u vlasništvu Prota, a potom ga je kupio Ronaldo za 16.5 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider