Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kriva procjena

Bivši nogometaš Marseillea zbog oklade pojeo - štakora!

Eric Di Meco, nekadašnji nogometaš Marseillea, a danas novinar na Radio Monte Carlu, vjerojatno će ubuduće paziti na što se kladi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Umirovljeni branič, koji je skupio 26 nastupa za francusku reprezentaciju, morao je, naime, zbog izgubljene oklade pojesti - štakora! Kad je prije tri godine Marseille iz Osasune doveo tada 21-godišnjeg Cesara Azpilicuetu, tadašnji predsjednik francuskog kluba Jean-Claude Dassier je rekao kako se radi o budućem desnom beku španjolske reprezentacije.

Nimalo impresionirani Di Meco je odgovorio da će, ako se to dogodi, on pojesti štakora. Vrijeme je prolazilo, Azpilicueta je u međuvremenu otišao u Chelsea, a u veljači ove godine debitirao za španjolsku reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Urugvaja.

Kako je Di Meco prihvatio vijest, ne znamo, ali od svojeg obećanja nije odustao. Pokazao je da je čovjek od riječi i čovjek od djela i prije nekoliko je dana u programu RMC-a, ali i pred televizijskim kamerama uzeo u ruke vilicu i navalio na serviranog štakora! Točnije, Di Meco se osladio nutrijom ili riječnim štakorom koji mu je bio poslužen s kriškama jabuke...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider