Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
svi su ga primijetili

Novo pojačanje Dinama stiglo u zanimljivom automobilu

Petar Stojanović na početku karijere u Dinamu istaknuo se – automobilom.

Dinamo je predstavio svoje novo pojačanje. Nakon odlaska Ive Pinta u Norwich, na desnu stranu obrane stigao je Petar Stojanović. Radi se o braniču koji je stigao iz Maribora Krune Jurčića, a navodno ga je Dinamo platio čak dva milijuna eura.

Dvadesetogodišnji branič prve nogometne korake napravio je u Arne Taboru, Slovanu i Interblocku, a 2011. došao je u Maribor, gdje postao najmlađi debitant u povijesti kluba sa 16 i pet mjeseci. Do sada je upisao tri nastupa za seniorsku reprezentaciju Slovenije.

"Dat ću sve od sebe kako bi svojim igrama pomogao ekipi i zahvalio se za priliku koju sam dobio", izjavio je 20-godišnji Ljubljančanin koji je jedan dio karijere proveo na poziciji veznog igrača, a prije dvije godine zauzeo mjesto na desnom boku.

A na prvi dan priprema na Maksimir je stigao u zanimljivom automobilu. Naime, njegov je crni Audi prekriven je baršunom! Podno južne tribine bile su parkirane svakakve 'pile', ali ovakva nikada.

Čudili su se čak i njegovi novi suigrači, jer ovakav se izgled automobila ne viđa svaki dan. Tko zna, možda pokrene lavinu pa još netko iz svlačionice obuče automobil u baršun...


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider