FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Spektakl u Moskvi

Službeno: Potvrđena borba najiščekivanijeg meča današnjice!

Dugo iščekivana borba između Vladimira Klička i Aleksandra Povjetkina napokon će se dogoditi 5. listopada u Moskvi. Vijest su potvrdili iz oba tabora…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ukrajinski boksač će protiv ruskog izazivača braniti svoje teškaške naslove u verzijama WBA, IBF, WBO i IBO. Bit će to okršaj dvojice nekadašnjih olimpijskih pobjednika: Kličko (37) je zlato osvojio u Atlanti 1996., a Povjetkin (33) osam godina kasnije u Ateni.

''Oduševljen sam što je borba dogovorena. Obožavatelji boksa diljem svijeta s nestrpljenjem iščekuju meč dvojice olimpijskih pobjednika. Bit će to borba najboljih u teškoj kategoriji, a posebno sam oduševljen što će se održati u Moskvi jer će nas brojni ruski i ukrajinski navijači imati priliku doći vidjeti uživo'', poručio je Kličko.

U dosadašnjoj profesionalnoj karijeri Ukrajinac je ubilježio 60 pobjeda (51 nokautom) i tri poraza, dok je Rus na 26 trijumfa (18 nokautom) u isto toliko mečeva. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider