Euro 2020
SPORTOVI
Euro 2020
Hit na društvenim mrežama

Svi se otimaju za švicarskog navijača koji je postao internetska senzacija: Nude mu karte, plaćeni odmor, a stigla je i jedna neobična ponuda

Na utakmici osmine finala između Švicarske i Francuske jedan je navijač postao prava senzacija.

Švicarski navijač (Foto: Twitter/UEFA/Screenshot)

U dramatičnom susretu osmine finala između Francuske i Švicarske televizijske kamere uhvatile su jednog švicarskog navijača koji je postao prava internetska senzacija zbog emotivne proslave pogotka u sudačkoj nadoknadi utakmice.

Režiser televizijskog prijenosa uhvatio je njegovu promjenu raspoloženja iz očaja u neopisivu sreću i uzbuđenje, što nikako nije moglo promaknuti brojim korisnicima društvenih mreža. 

Njegovo je ime Luca Loutenbach, a sada se sve svjetske kompanije otimaju za njega, svi žele da ih upravo on predstavlja.

Prvo je s njim kontaktirala aviokompanija Swiss Air, koja mu je platila put na utakmicu četvrtfinala Europskog prvenstva između Španjolske i Švicarske u Sankt-Peterburgu, što je on, naravno, objeručke prihvatio.

Potom mu se obratio i Red Bull te ga opskrbio velikim zalihama energetskog pića, a naposljetku i Ured za turizam, koji mu je ponudio plaćeni odmor nakon stresne utakmice osmine finala protiv Francuske.

Za kraj, s njim je kontaktirao i Ured za javno zdravstvo, koji mu je poslao posve neobičnu ponudu - da postane njihovo zaštitno lice koje će pozivati mlade Švicarce na cijepljenje protiv koronavirusa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati