Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakva šteta

Šok za Hrvatsku! Perišić ima koronavirus i propušta susret sa Španjolskom. Svi ostali su negativni

HNS je poslao priopćenje u kojem navode da Ivan Perišić 10 dana ide u samoizolaciju zbog pozitivnog testa na koronavirus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Perišić ima koronavirus i propušta susret Hrvatska - Španjolska u Kopenhagenu, koji se igra u ponedjeljak od 18 sati na Euru 2020.

''Hrvatski nogometni savez zaprimio je tijekom večeri rezultate redovnog testiranja na virus SARS-CoV-2 koje je pokazalo da je reprezentativac Ivan Perišić pozitivan na koronavirus.

Liječnička služba reprezentacije izolirala je Ivana od drugih članova reprezentacije te je odmah detaljno o situaciji obavijestila nadležnu epidemiološku službu, uz dokaze o poštivanju svih mjera zaštite od širenja koronavirusa. Perišić će provesti 10 dana u samoizolaciji te u tom razdoblju neće konkurirati za utakmice hrvatske reprezentacije.

Svi ostali reprezentativci, članovi stožera i delegacije su negativni. Reprezentacija u 10:35 ima let iz Pule u Kopenhagen gdje u ponedjeljak 28. lipnja igra utakmicu osmine finala Europskog prvenstva protiv Španjolske'', objavio je HNS.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider