Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedva su dočekali

Škotski mediji naslađuju se nad porazom Engleske: Pogledajte naslovnicu koja je podigla dosta prašine!

Poraz Engleske u finalu Eura 2020, posebno je obradovao škotske navijače i medije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca Italija je svladala Englesku sa 3:2 i osvojila naslov europskog prvaka.

To je posebno obradovalo Škote koji su izašli na gradske ulice s talijanskim zastavama, kako bi proslavili poraz svojih susjeda u finalu Europskog prvenstva 2020, a jednako brutalni bili su i njihovi mediji. 

Tako je Glasgow Times objavio članak s naslovom "Nogomet se vraća u Rim, nastavlja se 55 godina patnje za Englesku", čime su podsjetili svoje susjede da na trofej čekaju od 1966. godine kada su osvojili naslov svjetskog prvaka.

gol expired Ibrahimović u svom stilu čestitao Donnarummi na tituli najboljeg igrača: "Nema na čemu" divider

Škotski The Sun u svom naslovu ističe poznatu izreku rimskog vojskovođe Gaja Julija Cezara "Veni, vidi, vici" ili u prijevodu "Dođoh, vidjeh, pobijedih". Također, u članku spominju da je cijela Engleska bila uvjerena da će osvojiti trofej europskog prvaka, ali da je isti otišao u Rim. 

Na dan utakmice, The National je objavio tiskano izdanje sa zanimljivom naslovnicom na kojoj je talijanski izbornik Roberto Mancini prikazan kao William Wallace iz poznatog filma "Hrabro srce".

Ispod fotografije, stajao je naslov: "Roberto, spasi nas. Ti si naša posljednja nada. Ne možemo podnijeti da se još 55 godina hvalisaju s novim trofejem".

Mancini je uspio zaustaviti Englesku i osvojiti trofej europskog prvaka, a zauzvrat je dobio i svoju kopiju tiskanog izdanja sa spornom naslovnicom koja je podigla dosta prašine u engleskim medijima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider