Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne zna drugačije

Ibrahimović u svom stilu čestitao Donnarummi na tituli najboljeg igrača: "Nema na čemu"

Donnarumma je postao prvi vratar s titulom najboljeg igrača na Euru, a radi toga ga je pohvalio Ibra.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca Italija je svladala Englesku sa 3:2 i osvojila drugi naslov europskog prvaka u svojoj povijesti. 

Za najboljeg igrača Europskog prvenstva 2020 proglašen je talijanski vratar Gianluigi Donnarumma koji je obranio dva udarca s bijele točke, čime se prometnuo u junaka talijanske pobjede.

Nakon utakmice primio je veliki broj čestitki, a javio se i njegov dosadašnji suigrač iz Milana, Zlatan Ibrahimović koji je na sebi svojstven način čestitao 22-godišnjem vrataru na velikom uspjehu.

gol expired Talijanski heroj objasnio potez kojim je spasio Azzurre: "Nisam oćelavio s 23 godine da bih..." divider

Tako je švedski napadač na svom Instagram profilu objavio fotografiju talijanskog vratara s trofejem u naručju i zanimljivom porukom:

"Jedna godina sa mnom, već me razumijete", napisao je "Ibra" koji je želio kazati kako je mladom vrataru bila potrebna samo godina dana igranja s njim, da bi postao europski prvak i najbolji igrač cijelog turnira.

Za kraj, "Ibra" je samo kratko napisao: "Nema na čemu".

Od sljedeće sezone Donnarumma će braniti za francuski PSG s kojim bi trebao potpisati petogodišnji ugovor koji mu garantira 10 milijuna eura godišnje.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider