Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
eurokutak predstavlja

VIDEO: Svijet obožava Talijane dok pjevaju himnu, a ovako to rade Španjolci

Kako su Boban i Antonijević predstavili Hrvatima Španjolce pogledajte u prilogu.

Uoči sudara sa Španjolcima imamo i novo spektakularno izdanje našeg Eurokutka. Stipe Antonijević i Vlado Boban pripremili su mnoštvo zanimljivosti o Španjolcima.

''Danas smo se pokušali uživjeti u uloge Xavija, Inieste i ostalih nekadašnjih mađioničara španjolske reprezentacije. I još štošta drugo, da ne otkrivamo previše. Prije Škota smo na grafiku stavili Sir Alexa Fergusona. Danas Stipe jednog Španjolca poluHrvata'', rekao je Vlado Boban, a Stipe je dodao:

Navijači u Kopenhagenu Navijači se na Euru ne boje korone, kada zavlada potpuna ludnica nitko o tome ne razmišlja divider

''Naravno riječ je o Daniju Olmu. Kratak podsjetnik na njegove dane u modrom dresu. Senzacionalni Katalonac je u Dinamo došao kao 16-godišnjak...i proveo gotovo šest godina u modrom dresu. Za prvu momčad je odigrao 124 utakmice. Nazabijao se i pogodaka. Točno 34, i podijelio 28 asistencija!

gol expired Ronaldo i Portugal ispali i neće braniti naslov, Belgija u četvrtfinalu protiv Italije divider

Sjetimo se kako je pozvan u Španjolsku još kao igrač Dinama. Za Furiju ima 13 nastupa i 3 pogotka je zabio. Nadamo se da će i sutra ostati na toj brojci'', rekao je Stipe Antonijević.

Kako su Boban i Antonijević predstavili Hrvatima Španjolce pogledajte u prilogu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider