Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osvrt na prošlu sezonu

Predsjednik Gorice: "Da nismo pustili Dambrauskasa igrali bi Europu, Nikoličius nas je šokirao"

Gorica je prošlu sezonu završila na petom mjestu HT Prve lige, za jedan bod im je izmakla Europa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su prošle sezone do posljednjeg kola imali osigurano mjesto u Europi, nogometaši Gorice sve su prosuli porazom od Rijeke na Rujevici. Završili su na petom mjestu Prve HNL i tako prepustili svoje mjesto splitskom Hajduku.

Na tužan epilog prošle sezone svoj je komentar dao i predsjednik Gorice Nenad Črnko koji se također osvrnuo i na odlazak Valdasa Dambrauskasa i Mindaugasa Nikoličiusa, dvojca koji danas predvodi Hajduk u proljetni dio HT Prve lige, prenosi cityportal.

"Mogli smo i morali bolje u proljetnom dijelu i smatram da smo priliku za europski iskorak nespretno izgubili, prvenstveno zbog vlastitih grešaka. Odgovornost za to je isključivo moja, da nismo odobrili raskid Dambrauskasa i prodaju Čabraje i Kahline, siguran samo da bi na ljeto igrali Konferencijsku ligu", rekao je pa otkrio što nikako ne bi volio da se goričkom prvoligašu događa u budućnosti.

gol expired Talijani kvare spektakularan transfer Hajduka, Nikolu Kalinića žele u Rimu? divider

"Svakako bih istaknuo iznenadni odlazak u Hajduk našeg sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa koji nas je u praktički 24 sata šokirao. Zbog toga smo se morali resetirati samo jedan dan prije početka zimskih priprema. To nas je kasnije dovelo i do raskida s partnerima iz Litve", kazao je.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider