Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pratite od 11. lipnja

Najkreativniji pogled na Euro 2020: Euro kutak u Dnevniku Nove TV

Najneuobičajeniji pogled na nadolazeći Euro 2020 pratite u Dnevniku Nove TV.

Euro kutak (Foto: GOL.hr)

Povodom Eura 2020, sportske minute Dnevnika od ovog petka, 11. lipnja, donose nešto posve drugačije. Riječ je o tematskom bloku pod nazivom Euro kutak koji će gledateljima pružiti dosad najkreativniji i najneuobičajeniji pogled na nadolazeće nogometno prvenstvo.

U domišljatim najavama te maštovitim, duhovitim i istovremeno edukativnim reportažama gledatelji će imati priliku upoznati se s reprezentacijama koje sudjeluju na prvenstvu, ali i saznati mnoge zanimljivosti o samom natjecanju. Autori koncepta i voditelji Euro kutka su sportski reporteri Nove TV Vlado Boban i Stipe Antonijević.

„Euro kutak predstavljat će naše protivnike u skupini, debitante na Euru, ali i najveće rekordere ovog natjecanja na duhovit i šarolik način.

Kutak je zamišljen kao dio sportskog sadržaja u kojem se isprepliću sportske činjenice o zemlji natjecatelja, ali i nizu kulturoloških zanimljivosti koje ćemo dočarati različitim lokacijama, rekvizitima i razgovorima s gostima“, kaže Vlado Boban.

Prvi prilog bit će o rekorderima europskih prvenstava, i individualnima i momčadskima.

„U ovoj reportaži koristili smo čitav niz dresova, medalja, šalova, pa čak i vojničke šljemove. Naime, u prilog krećemo s činjenicom da su Jugoslavija i Francuska odigrale prvi susret u povijesti Eura, na kraju je bivša država osvojila srebrnu medalju, a mi baš jednu takvu medalju staru 61 godinu i pokazujemo i uvodu priče“, najavljuje Stipe Antonijević.

Prvi Euro kutak ne propustite u petak 11. lipnja u Dnevniku Nove TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider