Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vegeta donosi

KVIZ Euro nam je tu! Koliko znate o najbitnijim trenucima hrvatske reprezentacije?

Klupska nogometna sezona je završila, ali pravo uzbuđenje za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu tek počinju. Europsko nogometno prvenstvo je tu, a Hrvatska je prvu utakmicu odigrala 13. lipnja protiv Engleske. Probudite vatrenog u sebi i pokažite kakav ste znalac o o najbitnijim trenucima hrvatske reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako hrvatski navijači neće moći putovati na stadione prvenstva zbog pandemije, utakmice ćemo najradije gledati na otvorenom, na nekoj terasi, uz društvo i cjelodnevni roštilj.

Najbolji okus roštilja možemo jednostavno dobiti uz Vegetin grill asortiman i marinade, ali puno teži put do uspjeha imaju naši Vatreni. Hrvatska nakon teškog otvaranja protiv Engleske nikako ne smije podcijeniti Češku i Škotsku, tako da će biti potrebno dosta drila, uigravanja, ali i sreće.

Prije prve utakmice Gol.hr će vas dobro zagrijati za prvenstvo s dva odlična kviza. Prvi je na rasporedu danas, a radi se o najbitnijim trenucima Hrvatske s Europskih prvenstava.

Kvizove omogućuje Vegeta koja će vas osim za najbolji roštilj s vatrenom navijačkom ekipom, opremiti i za iduće tekme ili EURO ako se, osim u ovom kvizu, u razdoblju trajanja ovog Europskog prvenstva (od 11.6. do 11.7.) okušate i u njihovom nagradnom natječaju i naravno osvojite glavnu nagradu – sjajni televizor. Detalje Vegeta nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Vegeta po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider