Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Bez dlake

Legenda brutalno popljuvala Southgatea: Što će mu on, za pjevanje i trikove s kartama?!

Iskusni veznjak nije igrao tri mjeseca, no svejedno je završio na popisu engleske reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otočki mediji, TV voditelji i bivše legende već nekoliko dana žustro raspravljaju o pojedinim odlukama engleskog izbornika Garetha Southgatea pri izboru reprezentativaca za Europsko prvenstvo. Najprije su komentirali njegovu odluku da povede čak četiri desna beka, a sad je na red došao Jordan Henderson.

Liverpoolov kapetan nije igrao tri mjeseca, još od Merseyside derbyja, međutim završio je među 26-oricom koje Soughgate vodi sa sobom na Euro, a pojedini izvori bliski Tri lava sugeriraju kako mu je šef nacionalne momčadi namijenio važnu ulogu.

Keane sipao uvrede u kamere

Sve to nije se svidjelo Unitedovoj legenedi Royu Keaneu koji je žestoko popljuvao pozivanje Hendersona.

"Očigledno je kako Jordan nije fit te kako ima problema s fizičkim stanjem i samopouzdanjem jer nije dugo igrao. Smatram kako nije trebao biti pozvan. Čitam da ljudi govore kako je dobro imati ga u momčadi. Zašto? Što će vam on? Kako bi izvodio trikove s kartama, pjevao ili organizirao kvizove,“ sipao je Keane podcjenjivačke komentare u kamere.

"Tri mjeseca nije igrao i ako nije spreman započeti protiv Rumunjske, nema što tražiti u kadru za utakmicu s Hrvatskom,“ smatra.

Southgate je Hendersona posjeo na klupu za okršaj s Rumunjima i trebao bi zaigrati u drugom poluvremenu. Tih 45 minuta bit će mu generalka za okršaj s Hrvatskom na otvaranju Eura 13. lipnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider