Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi skandal

Jeste li primijetili mrlju na licu danskog golmana? Englezi: Sramota za nas

Engleska je pobijedila Dansku 2:1 iz kontroverznog penala, a jutro poslije na površinu izbijaju skandali.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Očajno, skandalozno i nevjerojatno, komentari su kojima se uglavnom služe ljudi po društvenim mrežama kad komentiraju utakmicu Engleske i Danske 2:1 u polufinalu Eura. Tri lava otišla su u finale, a Danci ližu rane svojim herojima.

Osobito su darežljivi kad je riječ o pohvalama za danskog čuvara mreže Kaspera Schmeichela, koji je imao niz fantastičnih obrana, međutim onu najveću, obranjeni penal Haryju Kaneu u produžetku, nije naplatio jer je napadač Tottenhama iz popravnog zavukao loptu u mrežu.

Englezi ometali Schmeichela

No analiza te snimke otkrila je vrlo zanimljiv detalj. Naime, engleski navijači pokušali su omesti dansku jedinicu pri tom penalu.

Jedan od nekoliko tisuća engleskih navijača sinoć na Wembleyju imao je laser sa zelenim snopom svjetla i pokušao je njime omesti Schmeichela mlađeg dok je Kane pucao penal. Uperio je laser ravno u oči Schmeichelu, ali ni to nije omelo sjajnog vratara danske reprezentacije.

Međutim, protiv sreće, koja je jučer okrenula leđa Dancima, nije mogao…

"Najprije penal za koji se Sterling bacio, a sad netko iz publike laserom pokušava oslijepiti Schmeichela. Očajna promocija za Engleze. Sramotno," pišu vlastitim sunarodnjacima engleski navijači po društvenim mrežama.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider