Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najluđe - neće biti najplaćeniji

Otkriveno koliko će zarađivati 21-godišnja zvijezda Manchester Uniteda: Iznos od kojeg boli glava

Na Old Traffordu slavodobitno su objavili završetak sage s fenomenalnim Englezom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United prvog dana srpnja objavio je kako je postigao dogovor s Borussijom Dortmund o odšteti za Jadona Sancha.

Povuci-potegni između Uniteda i Borussije trajalo je više od godinu dana, a sad su pregovorili konačno završeni.

Klubovi su objavili kako je sve riješeno, a transfer će biti i službeno obavljen nakon što se Sancho vrati s Europskog prvenstva gdje se nalazi u kadru reprezentacije Engleske. Tada će proći liječnički pregled i potpisati ugovor s Unitedom.

Manchester United (Foto: AFP) Potvrđeno prvo veliko pojačanje Man Uniteda, a drugo se sprema: Još jači napad i granitna obrana divider

Kako to već biva u ovim situacijama, engleski mediji potrudili su se saznati koliku će plaću 21-godišnje krilo imati na Old Traffordu.

Riječ je o nevjerojatnom iznosu: tjedno će Sancho zarađivati 350.000 funti. Pretvorimo li to u eure, cifra je 407.000 eura.

Sancho je zbilja fenomenalno krilo, on bi idućih desetak godina trebao dominirati engleskim nogometom i na Old Traffordu su odlučili da se isplati Borussiji iskrcati 85 milijuna eura odštete, a zatim i samom igraču dati astronomsku plaću.

Zanimljivo, s tih 350 tisuća funti tjedno Sancho neće biti najplaćeniji igrač u svlačionici Manchester Uniteda. Vratar David de Gea ima tjednu plaću od 375.000 funti. Slijedi Paul Pogba s 290.000, a TOP 5 zatvaraju Anthony Martial i Edinson Cavani, koji primaju po 250.000 funti svaki tjedan.

gol expired Kralj Instagrama: Pogledajte koliko Cristiano Ronaldo naplaćuje za jednu jedinu reklamu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider