Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Njihova bahatost ili?

Englezi uoči okršaja s Hrvatskom puni optimizma: "Osjećaj je bolji nego uoči SP-a u Rusiji"

Približava nam se početak Europskog prvenstva, Hrvatsku u prvom kolu očekuje sraz s Engleskom na Wembleyju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvom kolu skupine D Europskog prvenstva na Wembleyju će se u nedjelju s početkom u 15:00 sastati Engleska i Hrvatska.

Otvaranje Eura s Englezima u njihovom dvorištu jedan je od najtežih mogućih izazova za Vatrene, tim više što će igrači Gordog Albiona biti silno motivirani nakon što ih je Hrvatska nokautirala u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Još uvijek se ne zna hoće li za taj dvoboj biti spreman Harry Kane, najbolji strijelac SP-a i glavni engleski adut na predstojećoj europskoj smotri.

Njihov izbornik Gareth Southgate odluku o Kaneovom nastupu donijet će dan-dva prije utakmice ili na sam dan odigravanja susreta.

U međuvremenu, napadač Tottenhama je podijelio svoja očekivanja s engleskom javnosti, poručivši kako su Englezi puni samopouzdanja.

"Vjerojatno se nalazimo u boljoj situaciji nego prije tri godine. Možda tada nismo bili sigurni gdje smo kao momčad, ali igrali smo stvarno dobro i zapeli u tom polufinalu. Čini mi se da sad imamo dosta više iskustva, igrače s kudikamo više odigranih velikih utakmica i za klub i za reprezentaciju", izjavio je Kane.

"Osjećam da smo u dobrom trenutku. Znamo da je ispred nas još dosta posla, ne možemo tek tako doći i reći da ćemo osvojiti turnir je neko veliko natjecanje nismo osvojili sad već prilično dugo", zaključio je centarfor Engleza.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider