Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
obavezno pogledati

Eurokutak i Italija: Predstavljanje koje je ispunilo i neke životne želje

Stipe Antonijević i Vlado Boban okušali su se u brojnim ulogama u predstavljanju Italije.

Na dan finala red je na naš posljednji Eurokutak. Stipe Antonijević i Vlado Boban su se danas okušali u brojnim ulogama u predstavljanju Italije.

''Bolje rečeno, ispunili smo si neke životne želje. Uskoro ćete vidjeti o čemu se radi. Naravno dužni smo napomenu. Danas predstavljamo samo Italiju, zato što smo Englesku već predstavili uoči susreta Hrvatske i Engleske. Prije nego pogledamo reportažu, Stipe nam je pripremio neke nevjerojatne brojke koje se tiču momčadi Roberta Mancinija'', kaže Vlado Boban.

''Italija je definitivno osvježenje ovog Eura, a posljednjih godina igraju zaista u spektakularnoj formi. Pazite sad, Talijani su posljednji poraz doživjeli 10. Rujna 2018. godine protiv Portugala. Od tada su nanizali nevjerojatne 33 utakmice bez poraza! Uz impresivnu gol razliku 87:10“, kaže Antonijević i nastavlja:

''Samo Španjolska i Brazil imaju duže nizove nepobjedivosti. Ako Talijani ostanu neporaženi u finalu, i prvu sljedeću utakmicu izjednačit će se sa Selecaom i Furijom. Sve ove nevjerojatne brojke začinjene su napadačkom i atraktivnom igrom.“

''No dosta o nogometu, idemo na predstavljanje Italije kroz film, književnost, gastronomiju i još štošta drugo'', dodao je Boban.

Predstavljanje Italije pogledajte u priloženom videu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider