Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novosti za navijače

UEFA objavila važne informacije za navijače koji žele na Wembley

Europska nogometna organizacija otkrila što je navijačima potrebno za ulazak na utakmice Eura 2020.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski navijači koji žele gledati utakmice Europskog prvenstva 2020 na Wembleyju, moraju imati potvrdu da su primili dvije doze cjepiva, priopćila je u utorak UEFA.

Svi navijači, koji su stariji od 11 godina i žive u Velikoj Britaniji, moraju imati dokaz da su primili dvije doze cjepiva više od dva tjedna prije utakmice na Wembleyju.

gol expired Tražili su karantenu za cijelu reprezentaciju Španjolske, a sada i oni imaju pozitivnog igrača na koronavirus divider

Oni koji nisu primili drugu dozu cjepiva morat će pokazati negativan test na koronavirus star najviše 48 sati.

Međutim, vlasnici ulaznica iz drugih država i dalje moraju pokazati dokaze o negativnom testu napravljenom 48 sati prije, objavila je UEFA na svojoj web stranici.

 

Prvu utakmicu Eura 2020 Engleska igra protiv Hrvatske u nedjelju, s početkom u 15 sati. A onda 18. lipnja igra protiv Škotske, a četiri dana kasnije protiv Češke. 

Na utakmicama grupne faze Europskog nogometnog prvenstva, Wembley će moći primiti 22.500 navijača. Osim toga, ondje se još igra jedna utakmica osmine finala te oba polufinala i finale.

Navijači koji žele gledati utakmice Škotske na Hampden Parku neće morati priložiti dokaz o cijepljenju ili negativnom testu na koronavirus, javlja BBC.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider