Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Malo je požurio

Engleski navijač tetovirao pobjednički pehar pa požalio: "Obitelj misli da je to presmiješno..."

Engleski navijač otkrio je što će napraviti s tetovažom pobjedničkog pehara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca Italija je svladala Englesku sa 3:2 i osvojila naslov europskog prvaka pred krcatim tribinama Wembleyja.

Prije utakmice engleski navijači bili su uvjereni u pobjedu njihove reprezentacije i prekid neslavnog rekorda koji kaže da Englezi čekaju na trofej od 1966. godine i Svjetskog prvenstva na Otoku.

Jedan navijač bio je toliko uvjeren u pobjedu da je nekoliko dana prije finalne utakmice istetovirao pobjednički pehar s poznatom krilaticom "It is coming home" koja sugerira da se zlato vraća u Englesku, kolijevku nogometa. 

gol expired Škotski mediji naslađuju se nad porazom Engleske: Pogledajte naslovnicu koja je podigla dosta prašine! divider

"Nisam uopće razmišljao o tetovaži, samo sam želio da Engleska pobijedi", rekao je Lewis Holden pa dodao kako je bio šokiran pobjedom Talijana, prenosi engleski SkySports.

"Svi smo zašutjeli, bilo je užasno, a onda su me podsjetili na tetovažu", kazao je pa otkrio što će napraviti s tetovažom.

"Ma neću je skinuti. Ljudi mi govore da bi ju trebao prekriti, ali neću. Možda bih samo mogao promijeniti godinu s 2020. na 2024.".

Tetovaža je posebno nasmijala njegovu obitelj i prijatelje, ali i brojne Talijane koji su mu poslali poruku nakon finalne utakmice.

"Oni misle da je to presmiješno. Puno talijanskih navijača poslalo mi je poruku, ali samo sam se nasmijao na to. Bila je to dobra zafrkancija", zaključio je engleski navijač.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider