Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Alba se zbunio

Trenutak koji je presudio utakmicu? Pogledajte kako je Chiellini zafrkavao Albu

Prije raspucavanja penala nastala je konfuzna situacija u kojoj je Chiellini zafrkavao Albu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca Italija je pobijedila Španjolsku s 5:3 i osigurala plasman u finale Europskog prvenstva 2020, a prije samog raspucavanja penala svjedočili smo pravom cirkusu.

Uoči serije penala kapetani obje momčadi, Giorgio Chiellini i Jordi Alba, okupili su se oko sudačke trojke kako bi odredili na koja će se vrata izvoditi jedanaesterci.

Njemački sudac Felix Brych bacio je novčić i pokazao na vrata pred talijanskim navijačima, što je zbunilo španjolskog kapetana. Jordi Alba pomislio je da je prvo bacanje novčića pripalo njemu, što je nasmijalo Chiellinija, koji ga je krenuo zafrkavati.

Na kraju je sve riješeno snažnim stiskom ruke, zagrljajem i širokim osmijehom talijanskog braniča.

Bacanje novčića možete vidjeti ovdje.

Odigrao je Chiellini stotine ovakvih utakmica, a mnogi taj potez tumače potezom koji je psihološki preokrenuo utakmicu u korist Talijana. Bio je talijanski kapetan pun samopouzdanja, miran i spreman na šalu u najintenzivnijem trenutku utakmice, dok se Jordi Alba i nije najbolje snašao.

Nakon utakmice mogli smo vidjeti kako je zaštitarka zamijenila Bonuccija za navijača i pokušala ga objema rukama spriječiti u povratku na teren, što je zbunilo Talijana.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider