Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
„Otvori za Francusku“

Zagreb ispraća veliku navijačku zastavu za Francusku

Nakon Karlovca i Splita, zastava površine 31x13 metara stigla je i u Zagreb odakle sutra putuje u Francusku.

Karlovačko navijačka zastava od 400 crvenih i bijelih kvadrata sutra odlazi u Francusku. Nakon što je nakratko posjetila Karlovac i Split, stigla je i u Zagreb, a navijači i ljubitelji nogometa s njom su se fotografirali na jednoj od najljepših gradskih lokacija – pred Hrvatskim narodnim kazalištem.

Tijekom svibnja, više od 4.000 navijača, među kojima i poznata lica poput Damira Martina, Tarika Filipovića, Lane Klingor Mihić, Saže Lozara, Korane Gvozdić, Mirne Maras i Petre Nižetić, potpisalo je crvene i bijele komade platna.

Svi dijelovi tkanina s potpisima i navijačkim porukama sada su spojeni u zastavu veliku 31x13 metara koja s najvatrenijim navijačima, pobjednicima nagradne igre „Otvori za Francusku“, sutra putuje za Pariz.

Za sve koji nogometne utakmice žele pratiti u društvu obitelji i prijatelja, Karlovačko u ugostiteljskim objektima diljem zemlje ponovno priprema već dobro poznati Karlovačko Korner – najbolje mjesto navijanja uz odličnu nogometnu atmosferu, vrhunsko pivo i navijačke nagrade.

Više informacija o Karlovačko Korneru dostupno je na www.karlovacko.hr

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider