Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ćarli, kapa dolje

Ćorluka postao internetski hit: Zezancija na račun hrvatskog heroja iz Pariza

Savršenu utakmicu odigrao je pouzdani hrvatski stoper Vedran Ćorluka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je Luka Modrić odigrao sjajnu partiju i postigao pobjednički pogodak protiv Turske u sklopu 1. kola skupine D Europskog prvenstva, apsolutni internetski hit postao je Vedran Ćorluka. Hrvatski stoper doslovno je krvario više od 60 minuta na travnjaku samo kako bi 'vatreni' upisali tri vrlo važna boda na startu Eura.

Glava je stradala kada ga je u jednom skoku Cenk Tosun laktom udario, nakon čega je potekla krv. Ćorluka je najprije bio brzo 'zakrpan' od strane liječničke službe, no već na kraju prvog poluvremena krv je probila bijeli zavoj.

U poluvremenu su ga pokušali zašiti u svlačionici, no šavovi nisu izdržali. Kada je po treći put morao na 'krpanje' dobio je plavi zavoj. Izdržao je do kraja, slavio pobjedu sa suigračima kao jedan od heroja dvoboja.

"Netko od nas može imati slab dan, ali nitko nema pravo na dan bez borbe", poručio je Ćarli nakon utakmice.

Raspored, rezultati i tablice

"Situacija s Ćorlukom je dobra, danas je dobio poštedu," kazao je dr. Nemec.

Doktor Nemec je otkrio kako je Ćorluka u poluvremenu dobio tri šava, ali se rana u nastavku susreta otvorila nakon što je Ćorluka nekoliko puta udario loptu glavom.

"Rana se otvorila nakon udaraca lopte glavom, a zavoj je popustio, pa smo morali još nekoliko puta intervenirati. Posjekotina je na vrhu glave, ali sve će biti u redu," dodao je.

Hrvatski stoper postao je internetski hit nakon dvoboja, pa su navijači počeli svašta postat i tvitat putem društvenih mreža. Jedna od najduhovitijih vezana je za Cristiana Ronalda koji leži na travnjaku, bez ogrebotine, ali vrišti 'od bolova', dok na fotografiji do Ćorluka krvavog lica stoji na nogama i pita se 'to je sve što imate?'.

I GOL.hr je u svojem trećem videu u rubrici Ofsajder posvetio upravo njemu.

Sva videa urnebesnih imitacija Miše Sorića pogledajte u rubrici Ofsajder.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider