Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čačić ima velike dvojbe

VIDEO Odlične vijesti iz Deauvillea: Modrić i Mandžukić u punom pogonu

U Dnevnik Nove TV javio se s najnovijim informacijama iz kampa hrvatske reprezentacije Stipe Sladoljev.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gledali smo prvih 15 minuta i prva i najvažnija informacija je da su svi trenirali i to je prvi put nakon sedam dana da su svi na okupu. Posljednji put to se dogodilo uoči utakmice protiv Češke - odonda je netko uvijek bio ili ozlijeđen ili pošteđen.

U tih 15 minuta uspjelo vidjeti da su, izgleda, stvarno svi zdravi, i Luka Modrić i Mario Mandžukić, koji nisu igrali protiv Španjolske. Trče bez ikakvih problema, udaraju loptu bez ikakvih rezervi tako da je stvarno dojam da će biti svi spremni za osminu finala protiv Portugala.

Naravno, to je dobra vijest, ali s druge strane Ante Čačić ima velike dvojbe. Njegova 'B' ekipa je ostvarila fantastičan rezultat i Čačić se pita što sad napraviti s alternativama koje su ušle s klupe i s onom prvom postavom koja je također igrala dobro protiv Turske i Češke.

Forma je na strani Kalinića

Najveća dvojba je vezana za mjesto u vrhu napada - Nikola Kalinić ili Mario Mandžukić. Kalinić je u svom prvom nastupu odmah i zabio i asistirao dok je Mandžukić u prve dvije utakmice bio zaista neiskorišten i potpuno neefikasan.

Tu je još i Marko Pjaca za desno krilo, vidjet ćemo još hoće li on igrati s obzirom da portugalski bekovi teretni i dobro bi nam došlo jedno pravo ofenzivno krilo za razliku od Marcela Brozovića. Strpit ćemo se još malo dok Čačić ne donese odluke.

Da ne bude kako pretjerujemo ili previše hvalimo hrvatsku nogometnu reprezentaciju neka pokaže i izbor najprestižnijeg francuskog sportskog magazina i jednog od najprestižnijih na svijetu - L'Equipea. Oni su proglasili Hrvatsku najboljom ekipom prvog dijela na Euru, Antu Čačića najboljim izbornikom, a Ivana Perišića najboljim igračem.

Dakle, Oscar za najbolji film, najbolju režiju i najbolju režiju. Nadamo se da ćemo u subotu svjedočiti nekom novom filmskom happy-endu.

Raspored, rezultati i tablice

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider