Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'bit će promjena'

Pogledajte atmosferu i novosti iz Bordeauxa dan uoči utakmice Hrvatske i Španjolske

Dan uoči ogleda Hrvatske i Španjolske iz Bordeauxa se javio reporter Nove TV Stipe Sladoljev...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reporter Nove TV Stipe Sladoljev javio se iz Bordeauxa gdje će u utorak reprezentacija Hrvatske igrati susret 3. kola skupine D Europskog prvenstva protiv Španjolske.

Očekuje se da će na stadionu biti otprilike tri do četiri puta više španjolskih navijača, kojima je Francuska daleko bliže nego hrvatskim. Španjolci su vrlo optimistični uoči utakmice, te ih nije poremetila ni izjava Pedra koji se javno pobunio zbog male minutaže koju ima kod izbornika Del Bosquea.

Stipe Sladoljev potvrdio je da je nastup Luke Modrića i Marija Mandžukića vrlo neizvjestan, pogotovo zbog činjenice da nijedan od njih dvojice još nije odradio trening s ostatkom momčadi od završetka susreta s Češkom. Odluka o njihovom nastupu past će na dan utakmice.

Promjena bi trebalo biti u obje reprezentacije, pa je tako najavljeno da će Španjolci odmoriti Juanfrana, Sergija Ramosa, Fabregasa i Moratu. To su neslužbene informacije iz španjolskih krugova ljudi, te ih treba uzeti sa zadrškom.

Činjenica je u konačnici da objema reprezentacijama odgovara bod u sutrašnjoj utakmici. Španjolci bi bili prvi, a Hrvatska bi u osminu finala otišla kao druga reprezentacija.

Raspored, rezultati i tablice
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider