Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
koje su vam najljepše?

Navijačice na Euru: Francuskinje, Poljakinje, Ruskinje ili Hrvatice?

Na tribinama stadiona diljem Francuske svoje reprezentacije prate i atraktivne navijačice.

Više nego ikad nogometne zaljubljenice prate svoje momčadi na velikim natjecanjima. Tako na tribinama stadiona u Francuskoj možemo vidjeti svu raskoš ljepše strane navijačkih korpusa, no ne sumnjamo kako će se atmosfera dodatno zakuhati jer Euro je praktički tek počeo.

Ovo prvenstvo zasad su obilježili navijački izgredi. U tome prednjače ruski huligani koji su se svi do jednog izvukli od privođenja, pokazalo se, potpuno nespremne i nesposobne francuske policije.

No, zato uvijek postoji i ona ljepša strana. Odmorimo se na trenutak od razularenih huligana, u ovoj galeriji vidjet ćete samo one koje plijene pažnju bez da nekome razbijaju glave.

Šaljite i vi vaše navijačke fotografije koje smo već u velikom broju okupili u našoj rubrici benGOLka. Možete ih objaviti na Facebooku i Instagramu uz hashtag #benGOLka i pojavit će se uz naše odobrenje među stotinama njih koje nam svaki put pokažu koliko navijači i navijačice Hrvatske vole svoju reprezentaciju.

Da bismo vidjeli sve benGOLke objavljene na Facebooku i Instagramu, morate imati otključan profil. Ako ga nemate, predlažemo da ih objavite direktno ovdje!

benGOLka

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider