Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najkonkretniji milan

Europa poludjela za Markom Pjacom: 'Mnogi top klubovi ga žele'

Marko Pjaca još je jedan u nizu hrvatskih nogometaša koji će ovoga ljeta biti 'vruća roba' na tržištu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon impresivne predstave protiv Španjolske u posljednjoj utakmici skupine D Europskog prvenstva u Francuskoj, europski klubovi zagrizli su za sjajnog krilnog igrača Dinama Marka Pjacu. Sudeći prema pisanju razno raznih portala, klubovi iz Njemačke, Italije i Engleske silno žele dovesti brzonogog napadača, međutim cijena bi mogla predstavljati veliki problem.

Naime, šuška se da je Dinamo glatko odbio 15 milijuna eura ponudu Liverpoola, a to je i viđše nego jak dokaz da ga se hrvatski prvak nema namjeru samo tako odreći ovog ljeta.

Talijani pišu da su tri najzainteresiranija kluba Bologna, Milan, Inter i Roma, međutim 20 milijuna eura za igrača koji ima tek 21 godinu možda će nekima biti previše.

Igračev agent Marko Naletelić otkrio je u razgovoru za Milan News da je bio u nekoliko navrata diskutirao o Pjacinom potencijalnom transferu u Milan, no potvrdio je i da zasada nema otvorenih pregovora.

"Milan definitivno želi Marka, baš kao i veliki broj top europskih klubova. Od engleskih, njemačkih pa sve do talijanskih. Sve više manje ovisi o budžetu. Ja iskreno ne znam cijenu za koju bi ga Dinamo prodao, pogotovo nakon dobrih nastupa na Euru, ali siguran sam da Marko ne bi imao ništa protiv da navuče na sebe dres slavnog kluba kao što je Milan. U konačnici će sve ovisiti o ponudi klubova", zaključio je Naletelić.

Lov na Pjacu i dalje je i više nego otvoren. Trenutno 15 milijuna eura nije dovoljno, a zamislite samo o kojoj će se cifri raditi ako postigne pogodak kojim bi Hrvatska eliminirala Portugal...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider