Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
analiza legende

Maradona: Hrvatska je bolja od Portugala i sami su krivi za ispadanje

Legendarni Diego Armando Maradona komentirao je poraz Hrvatske od Portugala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči utakmice Hrvatske i Portugala Diego Maradona je poput velike većine našu reprezentaciju proglasio favoritom. Tada je pričao kako Portugal previše ovisi o Cristianu Ronaldu koji je daleko od nekadašnje forme koja mu je donijela tri Zlatne lopte.

Nakon utakmice, Maradona se u svojoj kolumni za Times of India osvrnuo prolazak Portugala i ispadanje Hrvatske.

''Hrvatska je sama kriva za poraz. Bili su bolji od Portugala, ali nisu imali onaj završni potez. Modrić i Rakitić nisu kreacijom donijeli tu iskru koja donosi šanse'', poručio je veliki Diego.

''Da, Ronaldo i njegova momčad imali su sreće, ali takav je nogomet. Prvi put su pokazali jedinstvo na ovom Euru, a ovakva pobjeda im može donijeti puno toga u nastavku. Imali su Hrvati prilike, ali je Pepe spašavao. Na kraju su Portugalci prošli zahvaljujući jednom potezu'', zaključio je Argentinac.

Nažalost, on je samo jedan u nizu koji su ostali iznenađeni ispadanjem Hrvatske, momčadi koja je tri utakmice plijenila pažnju nogometnog svijeta da bi u šahovskoj partiji protiv Portugala izostala reakcija izbornika čime se slabijem protivniku pružila šansa za prolaz.
 

Raspored, rezultati i tablice

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider