Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
priključuje se vatrenima

Modrić na odlasku iz Madrida 'zaprijetio' Španjolcima

Najbolji hrvatski nogometaš optimističan je uoči ogleda protiv branitelja naslova Španjolske...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometni reprezentativac Luka Modrić (30) rekao kako Hrvatska ima šanse protiv Španjolske na Europskom prvenstvu u Francuskoj, te je dodao da o toj utakmici nije razgovarao sa suigračem iz Real Madrida Iscom koji je u utorak otpao s liste putnika za EURO.

"Zadovoljni smo osvajanjem Lige prvaka. S Iscom nisam razgovarao, a vjerujem da je Lucas Vazquez zadovoljan što ide na EURO, siguran sam u to", rekao je Modrić novinarima na madridskom aerodromu Barajas Adolfo Suarez napuštajući Madrid.

Na pitanje ima li Hrvatska šanse protiv Španjolske na Europskom prvenstvu nervozno je u prolazu odvratio "Da, imamo" te produžio s obitelji nezaustavljajući se. Modrić će se tijekom četvrtka pridružiti reprezentaciji koja se priprema u Rovinju.

Hrvatska i Španjolska će prema rasporedu Eura igrati posljednju utakmicu u skupini D u Bordeauxu 21. lipnja.

Španjolski izbornik Vicente del Bosque u utorak je objavio konačni popis od 23 igrača na kojem se iznenađujuće našao napadač Real Madrida Lucas Vazquez koji dosad nije igrao niti za mlade reprezentacije Španjolske. S popisa su otpali vezni igrač Real Madrida Isco Alarcon (24) i vezni igrač Atletico Madrida Saul Niguez (21).
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider