Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ministar otkrio

Policija ipak intervenirala na tribinama u Bordeauxu: 'Spriječen ulazak u teren'

Francuska policija ipak je reagirala i spriječila incident na tribinama stadiona u Bordeauxu gdje je Hrvatska šokirala Španjolsku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči najbolje dosadašnje utakmice hrvatske reprezentacije na Euru postojali su određeni strahovi od ponavljanja navijačkih ispada iz Saint-Etiennea kada je šačica huligana osramotila cijelu državu. Mnogi su se domaći, ali i strani portali raspisali da će i na susretu protiv Španjolske hrvatski huligani pokušati prekinuti susret, pa čak i upasti na travnjak kako bi napali suca, međutim ništa se od toga nije dogodilo.

Francuska policija ovoga je puta ozbljnije shvatila upozorenje hrvatskih kolega, te je bila daleko pripremljenija za moguće probleme. Pretresi na ulazu u stadion bili su puno detaljniji, a na samom stadionu bilo je spremno puno više policajaca i redara koji su reagirali na vrijeme.

Tehnički ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić Orepić rekao nam je kako je zaustavljena jedna tučnjava na tribinama te spriječen pokušaj jedne osobe da uđe u teren.

Raspored, rezultati i tablice

Osim pobjede policije, bila je to velika pobjeda i naših navijača čije su slike slavlja obišle svijet. Navijači su nas još jednom učinili ponosnima, a igračima su dali snagu da u posljednjim minutama utakmice šokiraju dvostruke europske prvake i osvoje prvo mjesto u skupini D. Takav rasplet rezultata omogućio je našoj reprezentaciji da ima, na papiru gledano, daleko jednostavniji ždrijeb do eventualnog finala.

S ovakvim navijačima Hrvatska izgleda moćno i može daleko, pa čak i do kraja!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider