Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nasmiješeni i presretni

'Ne znaju da mi igramo najbolje protiv velikih'

Hrvatski nogometaši bučno su u svlačionici proslavili fantastičnu pobjedu protiv Španjolske...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Vidio sam u svlačionici sreću i zadovoljstvo, prekrasne stvari, evo to ću vam otkriti, a za ostalo pitajte igrače“, otkrio je nasmiješeni i sretni predsjednik HNS-a Davor Šuker.

„Nedavno sam za Marcu rekao da možemo biti iznenađenje. Drago mi je da se to već ostvarilo. No ipak, ne želim da nas stavljaju među favorite, jer biti favorit na papiru ne znači ništa. Možda je moglo i drugačije završiti da je Ramos zabio jedanaesterac ili da ona lopta Perišiča nije malo dirala Piquea i promijenila smjer. Lopta nas hoće, to je dobar znak, ja to znam kao bivši igrač. Nagrađeni smo za srčanu i hrabru igru“, kazao je nasmijani Šuker.

„Možda su nas i podcijenili pred utakmicu misleći da će biti lagano, ali ne znaju da mi najbolje igramo protiv velikih.“

Kalinić je zabio u vašem stilu?

„Nikola je zabio super gol, trebamo ga, trebamo njegove golove, napadači trebaju zabijati da se i obrana bolje osjeća i još više grize.“

Raspored, rezultati i tablice

Koga biste željeli u osmini finala?

„Mogu li na engleskom reći? Who cares, ha, ha!“ kazao je Šuker ali tako da ta fraza zvuči na riječ koja opisuje dame koje se bave najstarijim zanatom.

„Ne znam, ima dosta kombinacija, možda nam dođe Austrija, vidjet ćemo. Tko god dođe, moramo biti ozbiljni i ponizni“, zaključio je Šuker.

Ivan Perišić zabio je pobjednički gol i bio je igrač utakmice.

„Možda i najveća pobjeda ove generacije. Ali moramo ovako nastaviti, ako se opustimo, neće biti dobro. Hvala navijačima, bili su nam velika podrška.“

Jeste li umorni?

„Za Hrvatsku će uvijek biti snage. U dobroj sam formi, dobro se osjećam i tražio sam da igram. Dobro je što smo odmorili igrače iz udarne postave, ali svaka čast momcima koji su ih zamijetili. Odigrali su fantastično!“, zaključio je Perišić.

Danijel Subašić nije želio otkriti što mu je Luka Modrić prenio preko Darija Srne prije no što je obranio jedanaesterac Sergiju Ramosu.

„To će ostati među nama, neću vam reći, ha, ha...“

Jeste li znali gdje će pucati?

„To se nikad ne zna, gledali smo video, ali to ne mora ništa značiti. Ne želim pričati o sebi, važna je momčad. Svi smo odigrali odlično i to je najvažnije. Ovo mi je najdraža pobjeda.“

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider