Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zvijezda tražila selfie

Modrić zaludio Europu: Skuplja se novac za njegov povratak u Premierligu

Svojim fenomenalnim nastupom protiv Turske popularnost Luke Modrića skočila je u nebesa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši obrambeni igrač Liverpoola i danas jedan od stručnih sukomentatora Sky Sportsa Jamie Carragher izrazio je želju da se Luka Modrić, strijelac pobjedničkog pogotka protiv Turske, vrati u englesku Premierligu. Želju je prenio preko svog Twitter profila, a u istoj je 'stavio klauzulu' da ne želi vidjeti Modrićev povratak u Manchester Unitedu koji je ovoga ljeta preuzeo njegov bivši trener iz Reala - Jose Mourinho.

"Kakav pogodak i kakav igrač! Volim Modrića... Možemo li svi dati nešto novaca i vratiti ga u Premierligu?!!", napisao je Jamier Carragher.

Na taj tvit mu je odgovorio jedan od navijača Uniteda i upitao ga 'gdje bi želio da se Modrić vrati?'. Odgovor Liverpoolove legende bio je briljantan.

"Napravit ćemo ždrijeb uživo na Skyu. Taman prije nego što izvučemo ime kluba u koji će se Luka vratiti, uklonit ću kuglicu Manchester Uniteda iz ždrijeba".

Impresioniranost Modrićevom izvedbom protiv Turske izrazio je i njegov suigrač iz Reala Gareth Bale, koji se također oglasio na svom Twitteru.

"LUKA", a potom je stavio nekoliko emotikona kojima izražava svoje divljenje prema pogotku Turskoj.

Protiv Hrvatske je za Tursku zaigrao 18-godišnji Emre Mor, koji je pritom postao najmlađi igrač koji je nastupio na ovom Euru, te najmlađi ikad u turskoj povijesti. Ušao je u završnici utakmice, no nije stigao pokazati svu raskoš svog talenta. No, nakon susreta u miks zoni odao je tko je njegov nogometni idol.

Mor, koji je prije manje od tjedan dana potpisao petogodišnji ugovor s dortmundskom Borussijom, je poput malog dječaka čekao Luku Modrića da završi s davanjem izjava novinarima kako bi dobio jedan 'selfie'. Fotoreporteri su ga uhvatili kako čeka, a on se potom sam pohvalio fotografijom koja je obišla Europu.

Luka Modrić obožavani je nogometaš diljem Europe, a nakon njegovog požrtvovnog nastupa i pogotka na utakmici protiv Turske ta je popularnost još osjetno narasla.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider