Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Muku muči s ozljedama

Ćiro posjetio Halida i promijenio tekst himne

Nakon spektakularne pobjede u Belgiji od 4:2, štićenike Ćire Blaževića sutra u Zenici očekuje uzvrat. U međuvremenu, euforija ne prestaje, a Ćiro kao Ćiro...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Dolazi nam ranjeni lav. Zato sam se dao na rješavanje teškog zadatka, a to je kako istjerati đavla zvanog 'lako ćemo'. Taj problem psihološke naravi je moj permanentni problem. Naravno da je euforija prisutna, a i pretjerano samopouzdanje. Za to moram pronaći odgovor. Zato sam bijesan i ljut', kazao je Ćiro za Dnevni Avaz.

'Drugi problem je opipljiv. Pitam se bi li trebalo ubaciti svježe krvi u ekipu. Koliko god su neki igrači spremni, pitanje je hoće li će se stići oporaviti do srijede. Na Spahića i Rahimića vjerojatno mogu zaboraviti. Spahićevu želju da igra niko ne može osporiti, ali doktor je kategoričan kako on neće biti spreman za Zenicu. Rahimić će sam odlučiti, jer nitko od njega ne zna bolje može li. A Muslimovićeva ozljeda je delikatna i neće moći igrati. Ukoliko se Rahimić oporavi, a Spahić ne bude spreman, Jahić seli na stopera. Ako Rahimić ne bude mogao igrati, Jahić ostaje u vezi, a na stopera će neko drugi. Tko? To ću tek odlučiti', dodao je strateg BiH.

>> VIDEO: BIH pregazila Belgiju u Genku!

>> VIDEO: Ćiro slavi s navijačima iza gola - usred utakmice!

Ćiro je jučer na poklon dobio i karticu sa zastavom BiH na jednoj strani i tekstom himne na drugoj, koja će biti podijeljena svim gledateljima u Zenici. Ćiro je pogledao tekst himne i odlučio ga malo izmijeniti.

'Piše kako su u srcu rijeke i planine. Tu mora stajati i more. Mi imamo more. Koliko god da je, dovoljno je da se svi možemo okupati u njemu. Ispred riječi planine mora stajati more', kazao je Ćiro i olovkom dopisao riječ more.

Možda ga je na to inspirirao posjet Halidu Bešliću u bolnici. Naime, Ćiro i njegovi 'ratnici' obišli su u nedjelju navečer ozlijeđenog pjevača koji je još uvijek u bolnici u Sarajevu. Iako je Ćiro u bolničku sobu ušao sam, Bešlić je, kada je čuo da su u hodniku reprezentativci, ustao iz kreveta i nekoliko minuta proveo u razgovoru s Ćirinim štićenicima, a oni su mu poklonili dres s brojem 10.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider