Automoto
SPORTOVI
Automoto
Mercedes zasad najbolji

'Zima s najvećim izazovima': Hamilton se raduje utrci u Melbourneu

Mercedesov vozač Lewis Hamilton bio je najbrži tijekom zadnjeg dana zimskog testiranja u Bahreinu, ali svejedno drži kako Mercedes ima još puno posla za obaviti do početka prve utrke nove sezone Formule 1 u Melbourneu 16. ožujka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ovo je definitivno bila zima s najvećim izazovima koje sam iskusio. Na bolidu se još uvijek jako puno radi, ali naučili smo puno toga zadnjih nekoliko tjedana i sveukupno su ovo bila dobra zimska testiranja za nas", rekao je Hamilton.

S obzirom na niz novih tehničkih propisa, zimska testiranja ponudila su težak period za sve dizajnere i inženjere. Hamilton sugerira kako će tek u Melbourneu njegova momčad ustanoviti dokle je stigla, bez obzira na dominaciju na testiranjima u Jerezu i Bahreinu.

"Moramo toliko puno toga naučiti s ovim novim bolidima. Mislim da nitko neće biti potpuno spreman za izazove koji nas čekaju ove sezone. Ja se osjećam spreman koliko mogu biti i radujem se utrci u Melbourneu koja će nam pokazati kako stojimo", veli Hamilton.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider