Automoto
SPORTOVI
Automoto
Jasna poruka

Webberu će biti muka: Red Bull dao Vettelu brdo novca zbog 'one' pobjede!

Trenutno najbolja momčad u svijetu Formule 1, Red Bull, odlučila je nagraditi svog pilota Sebastiana Vettela za kontroverznu pobjedu na prošloj utrci - Velikoj nagradi Malezije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tragikomična situacija vezana za drugu utrku nove sezone Svjetskog prvenstva se nastavlja. Nakon što je Vettel na svoju ruku odlučio ignorirati naredbu svoje momčadi tijekom utrke, ista ga je nakon nešto manje od tri tjedna nagradila s gotovo milijun eura (955 tisuća eura), iako ga je u narednih nekoliko dana kritizirala i osuđivala njegov potez.

>> Vettel: Ne ispričavam se radi pobjede! Moj je posao pobjeđivati

>> Red Bull odustao od naredbi: Vjerujete li im?

Podsjetimo, Vettel se na prošloj utrci oglušio na naredbu momčadi da nema pretjecanja momčadskog kolege Marka Webbera do kraja utrke, te je to svejedno napravio i upisao prvo slavlje u sezoni.

Odnosi dvojice spomenutih vozača bili su i dalje jesu vrlo napeti nakon tog poteza njemačkog pilota. Predviđeno je da piloti dobiju svoje bonuse za plasman odmah nakon utrke, ali je zbog specifičnosti situacije Red Bull odlučio to samo odgoditi.

Ovu vijest zasigurno neće dobro primiti drugoplasirani u toj utrci, a ujedno i žrtva Vettelove pohlepnosti i arogancije, Mark Webber, koji je dao naslutiti da bi se ovako nešto moglo i dogoditi.

''Sebastian je donio odluku na svoju ruku, te će kao i obično proći nekaženjeno'', bile su Webberove riječi netom nakon utrke.

Ne samo da nije kažnjen, već je i nagrađen!(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider