Automoto
SPORTOVI
Automoto
Sramota za F1

Šokantna reakcija Lotusa na odlazak Kimija: Fanovi u nevjerici!

Nakon što je objavljeno da finski pilot Kimi Räikkönen na kraju sezone napušta Lotus i prelazi u redove svoje stare momčadi Ferrarija, britanska je momčad (Lotus) na svom Twitter profilu postavila zanimljivu fotografiju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Riječ je o fotografiji na kojoj dva zeca "rade na svom potomstvu", a ispod iste je Lotus komentirao: "Dakle Kimi ide u Ferrari. To malčice boli..."

>> Ferrari ga izigrao: 'Sve smo dogovorili, a onda su poslali SMS'

>> 'Teško ću se oprostiti s Massom, a Kimiju želim dobrodošlicu'

Nije u potpunosti jasno da li je tu bila riječ o lošem britanskom humoru ili jednostavno neukusnoj šali. Naime, Lotus zaboravlja da Kimi Räikkönen ima za odvoziti još sedam utrka u ovogodišnjem kalendaru Svjetskog prvenstva, te da i dalje nije izgubio sve matematičke šanse za osvajanje naslova prvaka. Finac u ukupnom poretku ima 134 boda na svom kontu, 88 manje od vodećeg Sebastiana Vettela.

Lotus je nakon nekoliko sati i lavine kritika povukao sliku, te napisao: "Wow, kakav odgovor javnosti! Ako je fotografija nekoga šokirala, oprostite!".

No, onda je fotografija vraćena, a na službenom Twitteru ove F1 momčadi i dalje traje prepucavanje s fanovima koji su šokirani ponašanjem momčadi. Nekoliko minuta prije objave ovo članka, napisali su - 'uh-oh upravo smo pozvani u ured ravnatelja'.

Zbilja bizarne poruke odgovornog za objave Lotusa na Twitteru....
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider