Automoto
SPORTOVI
Automoto
Ponadali se

Ferrari ga izigrao: 'Sve smo dogovorili, a onda su poslali SMS'

Menadžer pilota Formule 1 Nice Hulkenberga, Wener Heinz, otkrio je detalje pregovora s Ferrarijem, koji je, kako tvrdi, izigrao njegovog klijenta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, talijanska je momčad u srijedu objavila da će njezin vozač za iduće dvije sezone biti Kimi Räikkonen, aktualni član Lotusa. Ferrari je prije otprilike dva mjeseca započeo prve pregovore s njemačkim pilotom Nicom Hulkenbergom, no u konačnici se ipak odlučio za "ledenog" Finca.

''Pregovarali smo dva mjeseca i najmanje što sam očekivao od Ferrarija je poziv. Pregovori su tekli u redu, pronašli smo zajednički jezik i ugovor je praktički bio spreman za potpisivanje. No tada smo dobili sms-poruku od šefa Ferrarijeve momčadi Stefana Domenicalija, koji je kratko napisao da su angažirali Kimija'', rekao je menadžer Nice Hulkenberga, Wener Heinz za njemački Auto Motor und Sport.

''Sada kada je mjesto u Lotusu ostalo prazno, krenut ćemo u te pregovore'', zaključio je Heinz.

Osim Hulkenberga, kandidat za upotpunjavanje mjesta u Lotusu bit će i Felipe Massa, kojeg će Kimi Räikkönen zamijeniti u Ferrarijevom bolidu.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider