Automoto
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Automoto
Vettel ga ne želi

Senzacija na pomolu: Alonso u pregovorima s Red Bullom!

Priču s prizvukom senzacije plasirali su u nedjelju Sport Bild i Auto Bild Motorsport.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vozač Ferrarija Fernando Alonso pregovara o prelasku u Red Bull. Spomenuti izvori tvrde da je šef Red Bulla Christian Horner uoči nedjeljne Velike nagrade Mađarske na Hungaroringu održao sastanak s Alonsovim menadžerom Luisom Garcijom Abadom. Autori članka navode i kako su im u Red Bullu potvrdili sastanak, ali u detalje nisu ulazili.

>> Furiozni Hamilton slavio na Hungaroringu ispred Raikkonena!

>> Sjajna vijest za sve ljubitelje Formule 1 u Hrvatskoj

Španjolac ima čvrsti ugovor s Ferrarijem za sljedeću sezonu što znači da bi Red Bull morao platiti odštetu talijanskoj momčadi ako doista želi dvostrukog svjetskog prvaka u svojim redovima već iduće godine.

U međuvremenu, oglasio se i Sebastian Vettel: "Ja bih radije Kimija. Moram biti oprezan. Nemam ništa protiv Fernanda, poštujem ga kao vozača, ali Kimi je prema meni pokazao poštovanje na stazi i izvan nje. Mislim da bi s njim bilo lakše surađivati", bez okolišanja je poručio trostruki uzastopni svjetski prvak i vodeći čovjek ove sezone.

Odluka bi, piše Sport Bild, u svakom slučaju trebala pasti u sljedećih sedam dana. Red Bull, podsjetimo, traži vozača za sljedeću sezonu budući da Mark Webber napušta Formulu 1. Dosad su se kao njegovi mogući nasljednici spominjali samo Kimi Räikkönen (Lotus) i Daniel Ricciardo (Toro Rosso).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider